HEM

MENY

KONTAKTA OSS

- RESTAURANG -

rêves

de

Seafood

BOKA BORD

Havet & Jag

MÖT KÖKSMÄSTARE BETH BLOOMINGS

Jag heter Beth och enda sedan jag var liten har jag haft en stark dragning till havet. Jag minns att jag ofta sprang barfota längs stranden utan för min hemstad Porto i Portugal. Då som nu förtrollades jag av havets kraft och mystik. Det känns som att havet är en andra värld, precis intill vår egen.

Redan som 12-åring började jag jobba i familjens strandrestaurang i Porto. Även om de var både idylliskt och mysigt så var det ett hårt jobb som formade mig till den jag är idag. Efter många år i många kök så ledde kärleken mig till Sverige och Göteborg. Hjälp vad jag älskar denna staden och dess invånare! Utan er hade jag och min man inte kunnat förverkliga vår gemensamma dröm, att driva en alldeles egen restaurang, fylld med havets magiska värld.

- Beth Bloomings

Catering & Events

FOR THE SWEETEST MOMENTS IN LIFE

Vällagad och god mat är en förutsättning för ett lyckat möte mellan människor. Vårt cateringkök i Göteborg är hjärtat i vår verksamhet, med våra souschefer i spetsen. Seafood de Réves kockar ägnar sitt hantverk samma energi och kärlek oavsett om de lagar för en lyxig bankett för hundratals gäster eller en lunch till en heldagskonferens. Deras passion märks tydligt, och resultatet blir en smakupplevelse du kommer att drömma dig tillbaka till.

LÄS MER >

1/1
“I'm on a seafood diet. I see food and I eat it.” 
- Linda Grayson -

1/1

Skatter från havet

KVALITETSFISK FRÅN HELA VÄRLDEN

För att kunna garantera att våra leveranser håller absolut toppklass håller vi daglig kontakt med våra leverantörer världen över. Från fiskmarknader i Toyosu, Tokyo till Feskarbröderna här i Göteborg.

Boka bord

INFO@DEREVES.SE / TEL: 123-456-7890

Hos oss så kan man boka alla platser i restaurangen, inklusive våra härliga barplatser.

Vid bokningen kan ni meddela oss om ni behöver lite extra plats kring bordet för t.ex barnvagn eller rullstol, det löser vi så gärna!