DAGS ATT PRODUCERA MEDIA TILL DITT FÖRETAG?

FOTOGRAFERING

Vad säger era bilder om företaget? Ger dom ett professionell intryck? Fångar de människors intresse? 

Det finns en anledning till att Instagram är det snabbast växande sociala mediet och att Instagram snart har fler användare än Facebook. 

 

VI MÄNNISKOR ÄLSKAR BILDER!

Genom alla tider har konstnärer porträtterat människor och miljön som omger oss. Varför? Jo för att vi dras till bilderna, vi fascineras av dom, vi vill veta mer. En tavla eller ett foto är kreatören som delar med sig av hur denne ser världen, ett annat perspektiv, en berättelse. 

"För det finns väl inget bättre sätt att lära känna någon på, som att ta en kopp kaffe ihop? "

Vad vill ni att de som ser era bilder ska känna? 

Ni kanske vill att era kunder ska få en känsla av förtroende och trygghet när de får se bilder på företagets produktionslinje? Eller att alla som besöker er ska mötas av en vägg full med medarbetares leenden, för att välkomna dom in i familjen?

När vi på Sekund Media får i uppdrag att producera media, hemsidor eller marknadsföring vill vi först få en uppfattning om vad företaget står för och vilka behov som finns. Vi sätter oss gärna ner på en kopp kaffe tillsammans och samtalar om allt mellan himmel och jord. För det finns väl inget

bättre sätt att lära känna någon på, som att ta en kopp kaffe ihop? När vi har fått en uppfattning om hur företaget vill att andra ska uppfatta dem börjar vi planera. Planeringen kommer hjälpa oss att utföra uppdraget på ett så tids- och kostnadseffektivt sätt som möjligt, för att garantera kunden ett konkurrenskraftigt pris.

FLYGFOTOGRAFERING

Till vår hjälp har vi en mängd olika kameror och en av dessa kameror råkar sitta på en flygande farkost, en drönare. Om ni har ett behov av foto eller film från ett annorlunda perspektiv så fixar vi det också!

OM EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD, SÄGER EN FILM MER ÄN 24 TUSEN ORD I SEKUNDEN.

RÖRLIGA BILDER

Klart vi kan filma! Med en film kan vi ge era berättelser liv. Vi kan följa med hela vägen från ett frö, till ett ax, till en färdigbakad limpa. Vi kan hjälpa era kunder att på ett nytt sätt förstå hur just er tillverkning går till.

Om ni har en idé till en film som har legat och grott inom er, bara hör av er. Tillsammans kan vi skapa något fantastiskt! Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Här nedan följer några förslag på hur film kan användas av ett företag.

Informationsfilm

En informationsfilm kan komma till användning både externt och internt. Perfekt till en företagspresentation eller i utbildningssyfte. 

Reklamfilm

En reklamfilm är ett effektivt sätt att snabbt fånga tittarens fokus både på hemsidor och i sociala medier.

Intervjuer

En intervju med högkvalitativt ljud och bild kan ge en personlig inblick i hur ett företag tänker och agerar.

Vi fixar allt!

Vi hjälper företag att ta fram material i form av foto, film eller ljud till att användas i en mängd olika miljöer. Vill ni fylla en vägg med bilder på era medarbetare eller kanske ni är i behov av en reklamfilm? Vi fixar allt!

NAVIGERA
MEDIABYRÅN

Sekund Media

Pålsgatan 5

252 21 Helsingborg

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © Sekund AB 2019
Vi använder cookies, hoppas det är lugnt​

SEKUND MEDIA