LÄS MER OM OSS OCH VÅRA ÄVENTYR!

0736-63 79 45

info@sekundmedia.se

Pålsgatan 5

252 21 Helsingborg

Emil Pettersson

Emil startade SEKUND efter han förstod att behovet av en webbyrå som skötte allt för företagen, där ledorden trygghet och enkelhet är vägen framåt. Emil har sedan innan arbetat på Hitta.se, Sveriges största svenska sökmotor, där han hjälpte företag med exponering och marknadsföring. Han har även en lång bakgrund inom Försvarsmakten där han driver projekt och trupp!

Victor Peterson

Victor är SEKUNDS första anställda! Han är en begåvning inom webbdesign och grafisk design, han passade direkt in i gänget med samma målmedvetenhet och engagemang. Han visade snabbt sin erfarenhet genom att designa denna hemsida snabbt och effektivt. Victor är sedan länge vän med Emil och de har under längre tider drivit olika projekt tillsammans och vet vart de har varandra. Victor är maskineriet bakom kulisserna!

Ida Green

Ida har varit med sedan starten av SEKUND, hon brinner för marknadsföring och grafisk design och passade därför perfekt in hos oss! Innehållsmarknadsföring och sociala medier är hennes starka sidor tillsammans med kundhantering. Ida har bakgrund hos Hitta.se där hon hjälpt företagskunder att nå de kunder som de vill ha och synas på det sätt de vill. Hon får ofta goda ord från våra kunder! Ida är även skarp sjukvårdare inom Försvarsmakten, så vid kundbesök är alla säkra!

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS? 
NAVIGERA
MEDIABYRÅN

Sekund Media

Pålsgatan 5

252 21 Helsingborg

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © Sekund AB 2019
Vi använder cookies, hoppas det är lugnt​

SEKUND MEDIA